Merken

Husqvarna

Leer meer over de wereldwijd toonaangevende producten van Husqvarna voor bos, park, tuin, en constructie en bekijk het uitgebreide assortiment voor professionals en veeleisende consumenten.

Aspen brandstof

Aspen benzine is speciale alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen voor de mens schadelijke stoffen, zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Als gebruiker merkt u dit direct; geen last van irritaties aan ogen en luchtwegen, geen hoofdpijn, misselijkheid, etc. Overal waar mensen direct in aanraking komen met brandstofdampen en uitlaatgassen is Aspen een zeer gewaardeerd alternatief.

Automower

Meer informatie omtrent de automower kunt u terugvinden op deze site.

Wilt u zien hoe de Automower werkt en hoeveel kan worden gedaan voordat de accu opnieuw moet worden opgeladen? Kijk dan zeker even naar de interactieve film.

Thermobile warmeluchtblazers

Thermobile produceerd (mobiele) verwarmingssystemen die worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. Zo worden de Thermobile verwarmingssystemen o.a. gebruikt voor het verwarmen van bouwlocaties, hallen, feesttenten, legertenten, garages, workshops, veestallen, tuinbouwkassen, in de offshore, in de gas- en olie-industrie en in de mijnbouw, maar ook voor het drogen van landbouwproducten, voor thermische bestrijding van ongedierte, kortom, verwarming voor vrijwel elke denkbare ruimte en toepassing. Thermobile heeft een grote variëteit aan verwarmingssystemen werkend op verschillende brandstoffen zoals: diesel, petroleum, propaan, aardgas of elektriciteit en zelfs op afvalolie. 

Posch kliefmachines

Beter kloven, sneller snijden.
zo werken professionals

Jo Beau hakselaars

 Professionele en compacte hakselaars en houtversnipperaars!

Schliesing hakselaars

SCHLIESING biedt een uiterst compleet gamma houtversnipperaars – gefabriceerd naar de wensen van de professionele gebruiker – die geschikt zijn voor stamdiktes van min. 10 tot max. 35 cm. Alle modellen zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen namelijk aftakas-aangedreven & motor-aangedreven en zijn ombouwbaar volgens Uw specifieke wensen.

Hogedrukreinigers Nilfisk

Nilfisk is gewijd aan het leveren van professionele reinigingsapparatuur die voldoet aan en overtreft verwachtingen van onze klanten. Dit is gebaseerd op onze traditie van innovatie en kwaliteit meer dan 100 jaar. Onze wereldwijde aanwezigheid maakt het mogelijk om onze klanten te ondersteunen met een brede productlijnen en service van hoge kwaliteit de hele wereld 

My Websitebuilder.com

Wij ontwerpen websites en richten ons vooral op kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties. Onze kenmerken: snelle, aanpasbare, gebruiksvriendelijke en stijlvolle websites aan een betaalbare prijs. Al onze websites krijgen een basisoptimalisatie voor de twee belangrijkste zoekmachines Google en MSN. Hierdoor wordt elke door ons ontworpen website makkelijk teruggevonden. 

KRAMP - It's that easy

leverancier van allerlei benodigdheden voor tuin-landbouw-industrie
Leverancier van BRUDER en SIKU speelgoed en zoveel meer!

Nieuwsberichten

OPENINGSUREN

WINKEL / VERHUUR (Oudenaardebaan 14):
ma-vrij 8u-18u  zat 9u-12u

 

RECYCLAGESITE (Oudenaardebaan 62) :
Ma-vrij   7u-18u   Zat  7u-11u30

Like ons op FACEBOOK!!

 
 
https://www.facebook.com/#!/DepriesterDecoRentBvba/?fref=ts" data-layout="standard" data-action="like" data-show-faces="true" data-share="true">